x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ecaterina Andronescu: Dragnea mi-a propus să fiu ministrul Educației acum o lună

Ecaterina Andronescu: Dragnea mi-a propus să fiu ministrul Educației acum o lună

27 Sep 2018   •   17:59
Ecaterina Andronescu: Dragnea mi-a propus să fiu ministrul Educației acum o lună

Ecaterina Andronescu a declarat astăzi la Realitatea TV că președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a propus postul de ministru al Educației, acum o lună, adăugând că nu i-a dat încă un răspuns. Andronescu a refuzat să răspundă la întrebările repetate ale moderatoarei despre posibilitatea de a reveni în funcția de ministru după demisia lui Valentin Popa.

Întrebată de moderatoare cum ar putea accepta funcția de ministru de la Liviu Dragnea, căruia i-a cerut public demisia acum o lună și jumătate, pe 14 august, Ecaterina Andronescu a spus: ” țara e cea mai importantă acum”.

Pe 31 august, când apăruseră primele informații despre faptul că Dragnea i-ar fi propus postul de ministru, Ecaterina Andronescu a declarat pentru G4Media.ro că nu a primit nici o ofertă de a prelua Ministerul Educației și că i s-ar părea ciudat să se întâmple acest lucru după scrisoarea deschisă antiDragnea.

”Nu am primit această propunere. Cum v-ați putea închipui după scrisoarea pe care am trimis-o? 110% sau cât vreți dvs peste 100% nu se va întâmpla să mi se propună funcția de ministru al Educației. Eu nu sunt de vânzare”, a declarat Andronescu pentru G4Media.ro.

 

×