x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea se pregătește să se mute la bloc

Elena Udrea se pregătește să se mute la bloc

29 Oct 2012   •   17:14
Elena Udrea se pregătește să se mute la bloc
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Elena Udrea, care candidează pentru un loc în Camera Deputaților, într-un colegiu din orașul Roman, a fost surprinsă, în week-end, cumpărând mobilă și accesorii, urmând să se mute într-un apartament din oraș.

Udrea a anunțat, în urmă cu două săptămâni, că intenționează să-și găsească un apartament în oraș, pentru a sta aici cât timp va reprezenta interesele romașcanilor în Camera Deputaților.

“În Roman o să petrec mult timp de acum înainte şi vreau să mă simt din toate punctele de vedere ca acasă. Să ştiu că am un loc primitor în care seara să uit de agitaţia unei zile de lucru, să am vecini cu familii şi cu un rost în viaţă, să am o piaţă şi un magazin aproape. Din zonele pe care le-am vizitat, mi-aş dori un cartier liniştit şi curat, cum ar fi Anton Pann”, a declarat, atunci, Udrea.

Blocul în care PDL-ista și-a găsit un apartament de trei camere urmează să fie reabilitat termic. Este un apartament cu trei camere. Vecinii spun că nu știu încă dacă apartamentul a fost cumpărat, sau doar închiriat.  

×