x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO. Elena Udrea, audiată la DNA: "Am venit pentru că dosarul trebuie închis și să dau repede o declarație"

VIDEO. Elena Udrea, audiată la DNA: "Am venit pentru că dosarul trebuie închis și să dau repede o declarație"

01 Oct 2014   •   19:21
VIDEO. Elena Udrea, audiată la DNA: "Am venit pentru că dosarul trebuie închis și să dau repede o declarație"

Update: Elena Udrea, la ieșirea din sediul DNA, a motivat că s-a prezentat la o oră târzie la DNA deoarece este în campanie electorală. "Sunt în campanie şi am avut o zi plină şi am dorit totuşi să vin foarte repede pentru că înţeleg că dosarul trebuie închis şi atunci nu am vrut să amân declaraţia", a precizat Udrea.

Elena Udrea a fost chemată la ceas de seară la DNA. Procurorii investighează un dosar pentru deturnarea de fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului de primarul municipiului Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan, zis Pinalti.

Este vorba de o investigaţie începută de mai mulţi ani pentru sifonarea de fonduri de la buget în firme apropiate de Pinalti prin intermediul Consiliului Judeţean. Între Elena Udrea şi Gheorghe Ştefan este o relaţie politică foarte strânsă, primarul din Piatra Neamţ riscând excluderea din PDL pentru a o urma pe Elena Udrea în Mişcarea Populară.
Elena Udrea este doar martor în acest moment al anchetei.

Asupra candidatei la preşedinţia României planează însă suspiciuni mult mai grave legate de dosarul Galei Bute în care au fost fraudate 1,5 milioane de euro de la bugetul de stat, după ce DLAF a sesizat o serie de nereguli şi a blocat plata acestor sume din fonduri europene. În acest dosar foarte stânjenitor Elena Udrea nu a fost până acum audiată.
Procurorul Mariana Alexandru care conducea ancheta şi oferea indicii că va ajunge la anchetarea fostului ministru Elena Udrea a fost pensionată în regim de urgenţă la doar 53 de ani.

Elena Udrea a fost vizibil deranjată de întrebările jurnaliştilor privind implicarea fostului său soţ în dosarul Microsoft..




×