x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elev vasluian, transportat la spital după ce a fost bătut în clasă de doi tineri

Elev vasluian, transportat la spital după ce a fost bătut în clasă de doi tineri

de Agerpres    |    04 Iun 2014   •   21:57
Elev vasluian, transportat la spital după ce a fost bătut în clasă de doi tineri

Un adolescent în vârstă de 16 ani, elev în clasa a X-a la Grupul Şcolar 'Ştefan Procopiu' din municipiul Vaslui a ajuns, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce a fost lovit cu pumnii, cu picioarele dar şi cu un grilaj de la caloriferul din sala de curs de doi tineri care au intrat peste el în clasă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub, incidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de asistenta medicală de la cabinetul şcolar al liceului, care a solicitat o ambulanţă pentru elevul bătut.

"În timpul pauzei, mai mulţi tineri au intrat în clasă, doi dintre ei lovindu-l pe elevul în vârstă de 16 ani cu pumnii, cu picioarele şi cu un grilaj de tablă de la un calorifer din sala de curs. După ce asistenta medicală a solicitat o ambulanţă pentru elev, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipale Vaslui. Tinerii care intraseră în clasă nu au mai fost găsiţi în incinta unităţii şcolare, însă ei au fost identificaţi ulterior. Atât tinerii care l-au lovit pe elev, cât şi cei care îi însoţeau pe cei doi, urmează să fie audiaţi de poliţişti", a declarat un oficial al IPJ Vaslui.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Unitatea de învăţământ la care s-a produs incidentul este dotată cu camere de supraveghere, acestea fiind amplasate pe holurile liceului.

×
Subiecte în articol: vaslui elev batut