x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Evadatul din Penitenciarul Aiud a fost capturat!

Evadatul din Penitenciarul Aiud a fost capturat!

06 Iun 2015   •   15:01
Evadatul din Penitenciarul Aiud a fost capturat!

Marcel Nicolae Buzgar, evadat marți din Penitenciarului Aiud, a fost capturat sâmbătă, în jurul orelor 12.00 de forțele de poliție și jandarmi ce l-au încolțit azi-noapte în zona Bucium Cerbu din Munții Apuseni, anunta ziarulunirea.ro.

Fugarul în vârstă de 30 de ani este din Cîmpeni și a evadat în timp ce se afla la punctul de lucru din Teiuș unde era repartizat la muncă.

Marcel Nicolae Buzgar a fost prins de o echipă formată din cinci jandarmi, sâmbătă, în jurul orei 12, într-o pădure din apropierea localităţii Bucium Cerbu.

Pentru capturarea deţinutului fugar au fost blocate căile de acces şi posibilele direcţii de deplasare a acestuia, a fost alarmat personalul şi au fost trimise echipe de jandarmi în teren. La capturarea deţinutului au cooperat unităţi ale Inspectoratului de Poliţie Alba și ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

Potrivit locotenent colonelui Cosmin Jurcoveţ, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba, evadatul a fost prins în timp ce se afla pe un drum forestier dintr-o pădure în apropierea localităţii Bucium Sat. 

×
Subiecte în articol: evadat penintenciarul aiud