x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Eveniment anual, de antrenament, creativitate şi inspiraţie, cu Nicoleta Svârlefus: Creează-ţi anul 2015!

Eveniment anual, de antrenament, creativitate şi inspiraţie, cu Nicoleta Svârlefus: Creează-ţi anul 2015!

22 Dec 2014   •   14:34
Eveniment anual, de antrenament, creativitate şi inspiraţie, cu Nicoleta Svârlefus: Creează-ţi anul 2015!

Ne aflăm deja la a 4-a ediţie a evenimentului anual "Creează-ţi anul..." şi, de fiecare dată, energia acestui spaţiu creat împreună a fost cu adevărat uimitoare. Fiecare participant a primit daruri, mesaje, claritate, entuziasm, uşurinţă şi inspiraţie. Pentru că, într-un spaţiu care împuterniceşte şi inspiră, e natural să recunoşti ceea ce ştii deja şi să treci dincolo de limitările unor planuri, strategii, obiective sau calcule. Redevii conştient, te aşezi cu totul în prezent şi ai încredere în fiecarepas, fiind pe deplin conştient că anul 2015 şi orice alt an viitor este ACUM, este creat în acest moment. Iar acest moment conţine Toate posibilităţile şi face disponibile Toate alegerile.

Acest eveniment este că un loc de joacă, în care aducem mai multă conştientă, dar o facem cu bucurie, uşurinţă şi... joc.
Chiar şi fără a stabili obiective, interesant este că, pentru majoritatea participanţilor, intenţiile declarate la începutul anului, în acest context, s-au materializat.
Când? Duminică, 11 ianuarie 2015. Locul desfăşurării va fi anunţat participanţilor.

Înscrierea până la dată de 31 decembrie 2014.
Pentru rezervarea unui loc, aşteptăm intenţia ta de participare la: workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168- Cristina Ciobanu (organizator şi responsabil înscrieri).
Pentru orice alte detalii, scrie-ne şi te sprijinim cu drag!
Un an 2015 Conştient, cu Uşurinţă, Bucurie şi Graţie!

×