x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Eveniment sportiv caritabil, marţi, în Parcul Lumea Copiilor

Eveniment sportiv caritabil, marţi, în Parcul Lumea Copiilor

24 Dec 2018   •   13:20
Eveniment sportiv caritabil, marţi, în Parcul Lumea Copiilor

Un eveniment sportiv caritabil pentru salvarea vieţii unui băieţel de 6 ani, diagnosticat, la începutul lunii noiembrie, cu neuroblastom şi cu alte două tumori la plămâni, va avea loc marţi, în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4.

''Vă invităm, marţi, 25 decembrie, în ziua de Crăciun, la ora 12,00, în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4, în zona pistei de alergare, alături de: primarul sectorului 4, Daniel Băluţă, fostul mare fotbalist Florin Răducioiu şi atletul Sergiu Ilieş, care vor alerga în cadrul unui eveniment caritabil unic, pentru salvarea vieţii lui Vlăduţ Cîrciu, băieţelul de numai 6 ani, care a fost diagnosticat, la începutul lunii noiembrie, cu neuroblastom şi cu alte două tumori la plămâni'', se arată într-un comunicat al Primăriei transmis AGERPRES.

În cadrul evenimentului "Alergăm pentru Vlăduţ, alergăm pentru viaţă!", atletul Sergiu Ilieş, care are la activ 6 maratoane, şi-a propus să alerge timp de 24 de ore, începând de marţi, de la ora 12,00, până miercuri, la ora 12,00, în speranţa că va sensibiliza cât mai mulţi oameni să facă donaţii pentru copil, astfel încât să se strângă şi restul de 200.000 de euro care nu a fost acoperit, din totalul de 500.000 de euro necesari pentru operaţia şi tratamentul în Israel, precizează sursa citată.

Pe tot parcursul evenimentului, sportivilor le va fi asigurată asistenţa medicală şi vor avea la dispoziţie un cort încălzit, pentru hidratare şi energizare. AGERPRES

×