x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Evenimentul aşteptat cu multe emoţii: Confruntarea Greilor

Evenimentul aşteptat cu multe emoţii: Confruntarea Greilor

19 Ian 2013   •   15:25
Evenimentul aşteptat cu multe emoţii: Confruntarea Greilor

Echipa YouthBank Bucuresti revine cu forte proaspete intr-o noua editie in care 20 de tineri din Bucuresti accepta provocarea de a fi lideri in comunitatea lor si isi testeaza limitele in a produce o schimbare! 

 
Pentru luna ianuarie a anului 2013, echipa YouthBank Bucuresti pregateste patru evenimente in urma carora si-a propus sa stranga un fond destinat proiectelor liceenilor - o petrecere tematică, un meci de baschet, o licitație de experiențe și o seară de teatru.
 
Evenimentul asteptat cu multe emotii de toata echipa este meciul demonstrativ de baschet, unde 10 liceeni vor intra in arena alaturi de Victor Ciutacu si Mircea Badea!
 
”Ma bucur ca niste copii cu astfel de preocupari au apelat la noi. Si mor de satisfactie ca Mircea Badea a acceptat imediat sa mi se alature. Ne e drag de ei si, pana la urma, ne-aducem aminte si noi de vremurile  cand chiar eram tineri si entuziasti, nu vesnic tineri si acriti ca astazi.” (Victor Ciutacu)
 
Pe lângă cei doi jurnaliști ce au hotărât să se alăture cauzei liceenilor, intrând pe teren, meciul de baschet  beneficiază și de sprijinul unei alte persoane publice, și anume Liana Stanciu, cunoscuta prezentatoare de radio și televiziune, care va fi comentatorul competiției.
 
Competitia nu se limiteaza doar la jocul sportiv – cele doua echipe alaturi de cei doi lideri, sunt provocate sa motiveze publicul pentru a castiga si titlul de "echipa care aduna cele mai multe donatii". Urne speciale se vor afla la dispozitia participantilor pentru a inscrie o donatie pentru echipa preferata!
 
Meciul va avea loc sambata, 26 ianuarie 2013, la ora 16.00 la Sala Polivalenta a Clubului Rapid din Calea Giulesti, pentru a lua parte la un eveniment facut de tineri pentru tineri! Accesul in sala se va face incepand cu ora 15:30. S-a incheiat fiscalizarea biletelor, sunt pe piaţă. Se pot cumpăra online în reteaua Eventim, în magazinele Dream Sport (complexul comercial Unirea şi magazinul din Obor) sau, pe 26 ianuarie (sâmbăta viitoare), de la ora 15:00, la intrarea în Sala Rapid.
 
Fondurile realizate in urma vanzarii de bilete si a donatiilor vor fi utilizate pentru sustinerea proiectelor de responsabilizare civica ale liceenilor din Bucuresti, prin programul YouthBank. Programul YouthBank incurajeaza responsabilizarea tinerilor, initiativa civica si contribuie la dezvoltarea comportamentului filantropic al acestora. 

×