x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 1100 de candidați susțin astăzi proba eliminatorie a concursului de admitere în magistratură

Peste 1100 de candidați susțin astăzi proba eliminatorie a concursului de admitere în magistratură

de Redacția Jurnalul    |    14 Apr 2024   •   06:00
Peste 1100 de candidați susțin astăzi proba eliminatorie a concursului de admitere în magistratură

Peste 1.100 de candidați vor susține duminică proba eliminatorie a concursului de admitere în magistratură, a anunțat vineri Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

Conform CSM, duminică va avea loc testul grilă de verificare a cunoștințelor juridice.

1.107 candidați vor concura pentru 75 de posturi de judecător și 42 de posturi de procuror, numărul acestora putând fi suplimentat în condițiile Regulamentului de concurs.

Concursul se va desfășura la Universitatea Nicolae Titulescu din București, începând cu ora 10.00. Accesul în sălile de concurs se poate face pe baza actului de identitate sau a pașaportului, în intervalul 8.00 - 9.30.

„În timpul desfășurării probei de concurs, se interzice candidaților să dețină orice surse de informare care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor. Este, de asemenea, interzis accesul în sala de concurs cu telefoane mobile, ceasuri (inclusiv mecanice) sau orice alte mijloace de comunicare sau de transmitere de date. Nerespectarea acestor reguli poate atrage eliminarea din concurs”, transmite CSM.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: magistratura examen