x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Explicaţia INCREDIBILĂ a Innei pentru prestaţia lamentabilă de la deschiderea FOTE 2013 (VIDEO)

Explicaţia INCREDIBILĂ a Innei pentru prestaţia lamentabilă de la deschiderea FOTE 2013 (VIDEO)

20 Feb 2013   •   10:57
Explicaţia INCREDIBILĂ a Innei pentru prestaţia lamentabilă de la deschiderea FOTE 2013 (VIDEO)
Sursa foto: Captura video

După ce a cântat live la Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) 2013, Inna a fost criticată dur de Monica Iagăr pentru că a falsat. Într-un comunicat, Inna susţine că recitalul său a avut de suferit "pe alocuri" din cauza unor probleme tehnice şi nu numai. Artista spune susţine că astfel de scăpări ale vocii sunt inerente în cadrul unui show live, în aer liber şi la temperaturi scăzute.

"Concertul sustinut de INNA duminica seara la Brasov in deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European a fost intens comentat si analizat din cauza unor probleme tehnice, care, intr-adevar, au afectat calitatea show-ului. Interpretarea a avut de suferit pe alocuri, aceste incidente fiind inerente in cadrul unui show live si mai ales in aer liber, la temperaturi scazute.

Cu toate acestea, de-a lungul timpului, INNA a demonstrat ca poate sustine sesiuni live de calitate, precum Rock the Roof in marile orase ale lumii (Paris, Londra, Bucuresti, Istanbul, Mexico City), care au acumulat peste 10 milioane de vizualizari pe Youtube, sau Grandma Session si WOW Live Session", se mai arată în comunicat.

"De data aceasta, recunosc, nu mi-a iesit si nu as vrea sa dau vina pe nimeni. Data viitoare promit ca o sa imi iasa si atunci imi voi permite sa dau vina pe mine", a mărturisit Inna.

Fosta campioană la săritură în înălţime Monica Iagăr a criticat extrem de dur prestaţia Innei din timpul deschiderii Festivalului, mai ales că celebra cântăreaţă ar fi  primit pentru acest recital 10.000 de euro.

"Ar trebui sa inchidem televizoarele fratilor... Deschiderea este din alt film. Cred ca pe astia de la TVR degeaba i-am trimis pe banii nostri la Jocuri Olimpice... Tocmai o aud pe Inna cum falseaza... In viata mea nu am asistat la o asemenea batjocura adusa olimpismului ...ma dor urechile pe bune... Va scriu si fata asta de la TV vrea a se numi cantareata", a scris Iagar pe Facebook.

"Cer scuze sportivilor si antrenorilor ca au asistat la o deschidere cum poate nici pe vremea lui Ceausescu nu asistai… pana si defilarile de 23 August au fost mai tari decat aceasta defilare de deschidere dezorganizata… dar nu despre asta vroiam sa scriu de fapt, ci sa va spun ca nici o tara din Europa nu poate viziona aceste Jocuri pentru ca Comitetul Organizator, in speta tovarasul Scripcaru, nu a putut plati 30.000 de euro pentru transmitere pe Eurosport, dar i-a dat Innei 10.000 de euro…traiasca domn’ primar ca sa nu ma exprim altfel", a mai scris fosta campioană pe reţeaua de socializare.

×