x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Favorizarea infractorilor. Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, trei ore în aceeaşi dubă a Poliţiei

Favorizarea infractorilor. Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, trei ore în aceeaşi dubă a Poliţiei

16 Iul 2014   •   11:29
Favorizarea infractorilor. Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, trei ore în aceeaşi dubă a Poliţiei

Jurnalistul Antena3, Radu Tudor, susţine că gestul autorităţilor de a-i duce pe Mircea Băsescu şi Marian Capatina cu aceeaşi dubă de la Bucureşti la Constanţa este unul "de complicitate cu aceşti doi infractori".

"Acesti indivizi au avut deci la dispozitie trei ore in duba Politiei sa discute intre patru ochi totul, sa se puna de acord, sa aranjeze in comun declaratiile in fata instantei pentru a fi eliberati. Nu cred nici o secunda in varianta potrivit careia anchetatorii au facut acest gest pentru a-i inregistra pe Basescu si Capatina. Varianta cade total atita timp cit DNA refuza noi probe video din partea clanului Bercea, asa cum a spus avocatul Pavel Abraham. Operatiunea de favorizare a infractorilor continua, dupa ce 3 ani anchetatorii n-au vrut sa ia in calcul inregistrarile video ce probau traficul de influenta al fratelui presedintelui Romaniei", a scris Radu Tudor pe blogul personal.

×