x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Felicia - Alimentaţie sănătoasă, remediu naturist

Felicia - Alimentaţie sănătoasă, remediu naturist

14 Aug 2008   •   00:00

Revista Felicia propune astăzi cititorilor un ghid practic destinat persoanelor preocupate de o alimentaţie sănătoasă. "Ghidul alimentelor sănătoase", aparţinînd lui Michael van Straten, specialist în remedii naturiste, ne ajută nu numai să ne simţim mai bine, ci chiar să eliminăm unele probleme de sănătate prin cunoaşterea amănunţită a efectelor pozitive pe care le poate avea nutriţia.



Revista Felicia propune astăzi cititorilor un ghid practic destinat persoanelor preocupate de o alimentaţie sănătoasă. "Ghidul alimentelor sănătoase", aparţinînd lui Michael van Straten, specialist în remedii naturiste, ne ajută nu numai să ne simţim mai bine, ci chiar să eliminăm unele probleme de sănătate prin cunoaşterea amănunţită a efectelor pozitive pe care le poate avea nutriţia. Deşi avantajele consumului unor alimente precum citricele şi legumele sînt bine cunoscute, nu acelaşi lucru se poate spune despre salata verde, remediu ideal pentru tratarea insomniei, sau nucile braziliene, care protejează organismul de cancer şi boli cardiovasculare, efecte mai puţin ştiute. Sînt alimente pe care le consumăm zilnic şi care au calitatea de a aduce o stare de bine, de a proteja împotriva unor boli precum cancerul, de a ne ajuta să eliminăm stresul, constituind în acelaşi timp şi surse importante de energie.

Volumul conţine şi două secţiuni, "alimente sănătoase" şi "sfaturi practice", unde se regăsesc informaţii despre remediile alimentelor asupra sănătăţii şi despre întrebuinţările lor naturiste. Michael van Straten este specialist în remedii naturale, osteopatologie şi acupunctură, dar şi un scriitor prolific şi o personalitate media. Este autorul mai multor cărţi, între care se numără "Alimente pentru minte şi corp" şi "Medicina în familie".

×
Subiecte în articol: mass-media