x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fetiţă de 5 ani, dată afară din casă de părinţi, în noaptea de Anul Nou!

Fetiţă de 5 ani, dată afară din casă de părinţi, în noaptea de Anul Nou!

de Redacția Jurnalul    |    04 Ian 2024   •   10:30
Fetiţă de 5 ani, dată afară din casă de părinţi, în noaptea de Anul Nou!

O fetiță româncă de doar 5 ani a fost găsită abandonată pe străzile din Italia. A fost văzută și salvată de patronul unui local chiar în noaptea de Anul Nou.

Bărbatul a anunțat imediat autoritățile, în grija cărora se află acum copila care ar fi fost dată afară din casă de către părinți.

Naty Badea, corespondent Antena 3 CNN în Italia, spune că micuţa a rătăcit mai multe ore pe străzi, plângând.

Proprietarul unui bar este cel care a observat fetița pe stradă. Și-a dat seama că aceasta este singură, nesupravegheată și că se află într-o situație dificilă și într-o stare emoțională destul de critică. Bărbatul a chemat imediat o patrulă de poliție.

Carabinierii sosiți la fața locului au ascultat povestea fetiței și spun că este un caz absolut teribil, cu amănunte greu de relatat. Polițiștii italieni încearcă acum să-i identifice pe cei doi părinți români.

Cazul a fost făcut public de către un deputat italian, Francesco Emilio Borrelli, care a definit cazul ca fiind "o poveste atroce".

Fetița româncă în vârstă de 5 ani a fost preluată de serviciile sociale din Italia și este în acest moment în grija lor.

×
Subiecte în articol: fetita data afara italia anul nou