x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul cel mare al primarului din Deta, adus la Parchetul Tribunalului Timiş

Fiul cel mare al primarului din Deta, adus la Parchetul Tribunalului Timiş

01 Aug 2011   •   07:41
Fiul cel mare al primarului din Deta, adus la Parchetul Tribunalului Timiş

Bogdan Roman, fiul cel mare al primarului din Deta, Bogdan Roman, a fost dus, in jurul orei 10:00, la Parchetul Tribunalului Timis, acesta urmand sa fie audiat de procurori in cazul scandalului petrecut in urma cu mai mult de o saptamana pe o terasa din oras si soldat cu ranirea a trei persoane.

UPDATE: Dupa aproape doua ore de audieri, Bogdan Roman a parasit sediul Palatului de Justitie fiind dus inapoi in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Timis. El nu a facut nicio declaratie, iar politistul care il insotea nu a permis presei sa insiste cu intrebarile, anunta Agerpres.

Bogdan Roman a fost prins la un cabinet medical unde ar fi trebuit sa se intalneasca cu cineva. Roman nu a opus rezistenta in momentul in care a fost prins, anunta Antena3.

Fiul primarului s-a predat dupa ce a discutat in prealabil acest aspect cu avocata sa.

"Bogdan Roman s-a predat. Exista si un proces-verbal in acest sens. Am fost contactata telefonic de el inainte de a se preda. Ca urmare a acestui telefon, m-am prezentat la Politie", spunea Camelia Taranu, avocata lui Bogdan Roman.

Masina lui Bogdan Roman a fost descoperita, marti, in spatele blocului din Timisoara unde locuieste prietena acestuia, fiind ridicata si supusa unei expertize criminalistice. In masina lui Bogdan Roman au fost gasite o bara metalica, o jacheta si mai multe pete de sange, pe scaunul din dreapta soferului. Masina, cu numere de Bucuresti, avea parbrizul spart, ceea ce ar confirma declaratiile lui Calin Roman date in fata magistratilor din Deta, potrivit carora la plecarea spre Timisoara masina in care se afla impreuna cu fratele sau a fost atacata de prietenii si rudele partilor vatamate.

Alaturi de Bogdan Roman, in acest caz sunt cercetati si Calin Roman, celalalt fiu al primarului din Deta, si alte trei persoane. De altfel, luni seara, Judecatoria Deta a decis arestarea pentru 29 de zile a lui Calin Roman si a lui Radu Gherghel, Daniel Vasile Birzan si Valentin Pavel Strimtu, in timp ce pe numele lui Bogdan Roman s-a emis mandat de arestare in lipsa pentru 30 de zile, el fiind suspectat ca a taiat cu sabia trei tineri in urma conflictului din Deta.

×