x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul unui consilier judeţean din Hunedoara, arestat de DIICOT într-un dosar de proxenetism şi trafic de minori

Fiul unui consilier judeţean din Hunedoara, arestat de DIICOT într-un dosar de proxenetism şi trafic de minori

04 Dec 2014   •   19:43
Fiul unui consilier judeţean din Hunedoara, arestat de DIICOT într-un dosar de proxenetism şi trafic de minori

Trei persoane, între care şi fiul unui consilier judeţean din Hunedoara, au fost arestate preventiv joi după amiază, pentru 30 de zile, într-un caz de proxenetism şi trafic de minori din Valea Jiului, dosarul cauzei fiind anchetat de procurorii DIICOT Hunedoara. Este vorba de Daniel Pleşcan, fiul consilierului judeţean Dorina Pleşcan, de prietena acestuia şi de un taximetrist din Petroşani.

"Instanţa a admis propunerea DIICOT şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor trei inculpaţi. Hotărârea Tribunalului Hunedoara a fost contestată, iar în acest sens dosarul va fi transmis Curţii de Apel Alba Iulia în vederea soluţionării contestaţiei", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman.

Membrii grupării sunt acuzaţi de procurorii DIICOT că în perioada iulie-decembrie 2014 ar fi recrutat cinci tinere, între care şi două fete minore, pe care le-ar fi determinat să practice prostituţia în mai multe locuri de cazare din Valea Jiului. O parte din banii obţinuţi din activitatea de prostituţie ar fi fost însuşiţi de membrii grupării.

×