x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Flagrant:­ Poliţist şpăgar

Flagrant:­ Poliţist şpăgar

de Petru Zoltan    |    11 Apr 2008   •   00:00

Agentul-şef adjunct Mihai Flavius C. din cadrul Secţiei 20 de Poliţie a fost prins în flagrant de către ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) în timp ce primea de la un cetăţean o şpagă de 500 de lei, pentru a soluţiona favorabil un dosar



Agentul-şef adjunct Mihai Flavius C. din cadrul Secţiei 20 de Poliţie a fost prins în flagrant de către ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) în timp ce primea de la un cetăţean o şpagă de 500 de lei, pentru a soluţiona favorabil un dosar.

La data de 7 aprilie un cetăţean a sesizat telefonic DGA cu privire la săvîrşirea unor fapte de corupţie de către poliţişti din cadrul Secţiei 20 de Poliţie Bucureşti. În cursul aceleiaşi zile, cetăţeanul a depus un denunţ la DGA, din care a reieşit faptul că agentul-şef Mihai Flavius C. şi agentul Cristian George B., din cadrul Biroului de Ordine Publică, Secţia 20 Poliţie, i-a pretins 500 de lei pentru a soluţiona favorabil un dosar.

Agentul-şef adjunct Mihai Flavius C. este urmărit penal pentru luare de mită, iar agentul principal de poliţie Cristian George B. este cercetat pentru complicitate la infracţiunea de luare de mită.

×
Subiecte în articol: observator