x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator FLASH MOB la vila lui Băsescu din Mihăileanu cu Mircea Badea şi Felix Rache: "Să-i facem vânt consumatorului. Din case"

FLASH MOB la vila lui Băsescu din Mihăileanu cu Mircea Badea şi Felix Rache: "Să-i facem vânt consumatorului. Din case"

11 Aug 2014   •   12:36
FLASH MOB la vila lui Băsescu din Mihăileanu cu Mircea Badea şi Felix Rache: "Să-i facem vânt consumatorului. Din case"
UPDATE 15:45 - Felix Rache, realizatorul rubricii "Deziluzia optică", la Antena3, a organizat astăzi un flash mob în faţa vilei pe care o deţine Traian Băsescu în strada Mihăileanu.

"Astăzi suntem nişte oameni liberi, nu ştim de mâine cum o să fie. Azi dăm din mâini, mâine s-ar putea să zornăim după cum stau lucrurile. Noi avem un camarad care este prizonier de război în momentul ăsta. În dosarul ICA nu există niciun prejudiciu. Prejudiciul pe care l-au avut în vedere procurorii este prejudiciul de imagine al lui Traian Băsescu. Traian Băsescu a fost suspendat de către o comisie condusă de profesorul Dan Voiculescu.

Ieri am avut un tricou pe care scris Dreptate şi Emisie. Eu cred foarte mult în lucrul ăsta", a spus Felix Rache, din faţa vilei lui Traian Băsescu.

Şi realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea, a răspuns invitaţiei lui Felix Rache.

"Demersul de azi este unul strict amuzant", a spus Mircea Badea.
..............................................

Felix Rache, realizatorul rubricii "Deziluzia optică", a scris pe contul său de Facebook că astăzi va merge la casa de pe Strada Mihăileanu pe care o deţine Traian Băsescu.

"Poza trece, casele rămân. Astăzi, 15.00, flash mob la casa din Mihaileanu. Dăm din mâini, să-i facem vânt consumatorului. Din case", a scris Felix Rache pe reţeaua de socializare.

"Voi merge acolo și voi face un flash-mob! Am și un mesaj pentru Băsescu: Nu mi-e frică de beau-beau!", a spus la Antena 3 realizatorul TV.

Mii de români din mai multe oraşe ale ţării şi-au exprimat, ieri, solidaritarea faţă de Trustul Intact participând la acţiunea civică PLIMBAREA LIBERTĂŢII.

În Bucureşti, câteva mii de persoane au manifestat solidar cu jurnaliştii Antena 3, reporteri, editori, producători, într-o "plimbare" în jurul Palatului Cotroceni.

×