x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fostul director de la Spitalul Colentina, critici la adresa lui Vlad Voiculescu după tragedia de la „Matei Balș”

Fostul director de la Spitalul Colentina, critici la adresa lui Vlad Voiculescu după tragedia de la „Matei Balș”

29 Ian 2021   •   17:10
Fostul director de la Spitalul Colentina, critici la adresa lui Vlad Voiculescu după tragedia de la „Matei Balș”

Fostul director al Spitalului Colentina, Remus Mihalache, i-a cerut ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, să nu trateze tragedia de la Institutul „Matei Balș” la fel cum a tratat-o pe cea de la Colectiv.

„Domnule ministru Voiculescu, sper că nu veți trata această tragedie precum cea de la Colectiv, cu camere de luat vederi după dumneavoastră pentru a turna încă un film de succes care să vă aducă într-o funcție înaltă, ci ca un adevărat conducător al sănătății din România.

Sper că veți putea vorbi dumneavoastră, de data aceasta, și nu purtătorii de cuvânt, altminteri pentru ce mai ocupați fotoliul ministerial?!”, a scris Remus Mihalache, pe contul său de Facebook.

De asemenea, acesta spune că speră ca ministrul Sănătății să nu dea vina pentru tragedie pe sistem sau cadrele medicale.

„De asemenea, sper, în numele decenței, să nu începeți sa învinuiți sistemul, pe Nelu Tătaru, cadrele medicale, natura sau mai știu eu ce pentru aceasta tragedie, pentru că nu asta face un om responsabil și un lider veritabil. Căci, aș dori să vă reamintesc faptul că dumneavoastră sunteți conducătorul și dă cam prost, domnule Voiculescu, să aruncați cu noroi in propria ogradă.”, a mai scris fostul director de la Spitalul Colentina.

În cele din urmă, Remus Mihalache îi solicită lui Vlad Voiculescu să își dea demisia, așa cum i-a solicitat lui Nelu Tătaru, după tragedia de la Piatra Neamț.

„Rezolvarea trebuie să vina repede prin finanțarea de către autorități a construirii de noi capacitați medicale dar în liniște, fără a mai fi amenințate și linșate mediatic de dumneavoastră prin intermediul instituțiilor de presă care vă slugăresc.”, mai afirmă acesta.

 

×
Subiecte în articol: remus mihalache matei bals incendiu