x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Titlu DEZGUSTĂTOR, apărut într-un ziar din România - "Lungu a belit..."

Titlu DEZGUSTĂTOR, apărut într-un ziar din România - "Lungu a belit..."

08 Oct 2014   •   12:45
Titlu DEZGUSTĂTOR, apărut într-un ziar din România - "Lungu a belit..."

În decembrie '89, defularea unei societăţi de sub presiunea regimului comunist a produs o anomalie - cea a sintagmei "liber", adăugată numelui oricărui produs media, care ţinea să arate publicului că s-a detaşat de plenarele si indicaţiile Partidului, pe care le publicase cu duioşie până în acel moment.
"Liber" era atunci în  tot şi în toate - Televiziunea Română LIBERĂ, Tineretul LIBER, şi chiar ar fi putut exista şi gândul de a face România Liberă LIBERĂ... 

Cu toate astea, trebuie să consimţim în unanimitate idei că adevărata libertate a presei a răbufnit cu adevărat doar acum, la 25 de ani distanţă, în momentul într-un produs al presei scrise din România, se poate citi, albastru pe crem, titlul din ziarul Atac, versiunea de Buzău. Data evenimentului, ce se trebuie să fie înscris în istoria presei româneşti - 6 octombrie 2014!
O eliberare totală, fără niciun compromis, chiar şi cel pe care educaţia ar trebui să te îndemne să-l faci întotdeauna cu bunul simţ. Şi asta nu din pudibonderie, doar înjurăm cu toţii, la volan, pe stadion, de nervi...



Mânaţi de un fior deontolologic, dar naiv, trebuie să lansăm public întrebarea privind confirmarea informaţiei menţionate din trei surse independente!
Cu o abordare din acelaşi registru, concluzie finală, fără prea multe alte comentarii: cu asemenea titluri, nu numai primarul de la Nehoiu, Lungu, a belit-o, ci şi noi, toţi ceilalţi, colegii de breaslă al celor care au putut da tiparului un astfel de titlu!

P.S. Imaginea de mai sus a fost preluată de pe site-ul celor de la Atac de Buzău!


×