x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andrew și Tristan Tate au fost reținuți pentru 24 de ore, după percheziții și audieri. Printre noile acuzații, act sexual cu minori

Andrew și Tristan Tate au fost reținuți pentru 24 de ore, după percheziții și audieri. Printre noile acuzații, act sexual cu minori

de Redacția Jurnalul    |    22 Aug 2024   •   00:31
Andrew și Tristan Tate au fost reținuți pentru 24 de ore, după percheziții și audieri. Printre noile acuzații, act sexual cu minori
Sursa foto: Hepta/Andrew și Tristan Tate au fost reținuți pentru 24 de ore

Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți, miercuri seara, pentru 24 de ore. Totul după ce mascații au descins miercuri dimineață la locuința acestora și procurorii au făcut percheziții, apoi i-au condus pe cei doi la sediul DIICOT pentru audieri.

Potrivit Antena 3 CNN, la ieșirea din sediul DIICOT, Andrew Tate, care a fost scos în cătușe, a declarat că acuzațiile care i se aduc sunt „și mai stupide decât data trecută” și că este învinuit pentru că ar fi aplicat metoda Loverboy cu mama copiilor săi, pentru a o păcăli pe aceasta să rămână însărcinată.

Aceștia sunt acuzați de mai multe fapte, printre care și act sexual cu minori, grup infracțional organizat, spălare de bani sau influențarea declarațiilor.

Aceleași surse spun că, în același dosar, au mai fost reținuți și suspecții Alex Stanciu, Alex Donea și cele două presupuse complice ale fraților Tate: Georgiana Naghel și Luana Radu.

”Astăzi, 21 august, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov - Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism –  Structura Centrală, au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județul Ilfov și municipiului București. 

Fraţii Tate, cu dublă cetăţenie, britanică şi americană, au fost trimişi în judecată într-un alt dosar pe 20 iunie 2023, fiind acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, inculpaţii ar fi obţinut importante sume de bani.

Infracţiunile reţinute în sarcina lor sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă continuată, viol în formă continuată (două acte materiale), acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrităţii datelor informatice, lovire sau alte violenţe şi instigare la această infracţiune.

Activitățile s-au desfășurat într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influențarea declarațiilor și spălarea banilor.”, au transmis procurorii.

 

×
Subiecte în articol: fratii tate reșinuți