x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Free Gigi!! Susţinătorii lui Becali cer eliberarea latifundiarului, în faţa Tribunalului

Free Gigi!! Susţinătorii lui Becali cer eliberarea latifundiarului, în faţa Tribunalului

06 Apr 2009   •   00:00
Free Gigi!! Susţinătorii lui Becali cer eliberarea latifundiarului, în faţa Tribunalului
Sursa foto: Marin Raica/Jurnalul National

Gigi Becali află, în această dup-amiază, dacă va fi eliberat sau dacă va fi cercetat, în continuare, în stare de arest. Din seara reţinerii sale şi până în prezent, mai mulţi oameni au ieşit în stradă pentru a-l susţine pe omul de afaceri.

De la persoane apropiate acestuia, printre care Giovanni şi Victor Becali şi până la oameni de rând, care au fost ajutaţi într-un fel sau altul de către Gigi Becali, tot mai mulţi susţinători au sărit în ajutorul finanţatorului Stelei.

În faţa Tribunalului Bucureşti, acolo unde se va judeca recursul privind decizia de arestare a omului de afaceri, au ajuns două autocare pline cu simpatizanţi ai lui Gigi Becali. Aceştia protestează faţă de reţinerea omului de afaceri şi cer eliberarea lui.

În seara în care Judecătoria Sectorului 1 a emis mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gigi Becali, mai mulţi protestatari s-au strâns în faţa judecătoriei şi au scandat lozinci pentru eliberarea acestuia.

Isteria creată în jurul arestării lui Gigi Becali a dat naştere chiar şi unui site dedicat integral susţinerii omului de afaceri, intitulat, în mod sugestiv, freegigi.ro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: observator becali