x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator FRUNZAVERDE, FAMIGLIA care NU DEMISIONEAZA!

FRUNZAVERDE, FAMIGLIA care NU DEMISIONEAZA!

de Dan Constantin    |    14 Iul 2015   •   12:49
FRUNZAVERDE, FAMIGLIA care NU DEMISIONEAZA!
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Valul de retineri si arestari de la Universitatea Eftimie Murgu din Resita dezvaluie nivelul ridicat de coruptie din aceasta unitate de invatamant superior.Un comunicat al Federatiei Sindicale Alma Mater dezavueaza starea de fapt de la Universitatea din Resita condusa de rectorul Doina Frunzaverde. Asupra acesteia planeaza si acuza de plagiat a tezei de doctorat aflata in cercetare la Consiliul National de Etica.

Cu Presedintele Senatului universitatii,Marian Mihaila aflat in supraveghere judiciara , rectorul Doina Frunzaverde are o relatie consolidata , acesta fiind mentinut in functie si pe o leafa de nabab desi are o condamnare definitiva de trei ani cu suspendare pentru coruptie.

Sorin Frunzaverde,Presedintele Consiliului Judetean Caras Severin, vicepresedinte al PNL, se afla sub control judiciar, masura prelungita in 9 iulie cu inca 60 de zile.Procurorii DNA au efectuat perchezitii la domiciliul sotilor Frunzaverde si in birourile lor intr un dosar de coruptie.

Cu tot acest ''palmares'' nici Doina Frunzaverde nici Sorin Frunzaverde nu demisioneaza din functiile lor administrative si politice. 

×
Subiecte în articol: sorin frunzaverde