x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fundaţia “Dan Voiculescu” - Primul marş cultural organizat la Herculane

Fundaţia “Dan Voiculescu” - Primul marş cultural organizat la Herculane

30 Aug 2008   •   00:00

Primul marş cultural din istoria României va fi organizat mîine, începînd cu ora 11:00, în staţiunea Băile Herculane, pe traseul Statuia lui Hercule – Parcul Central. Fundaţia “Dan Voiculescu” pentru Dezvoltarea României va participa la acest marş, care are loc în cea mai veche staţiune balneară a Europei.Primul marş cultural din istoria României va fi organizat mîine, începînd cu ora 11:00, în staţiunea Băile Herculane, pe traseul Statuia lui Hercule – Parcul Central. Fundaţia “Dan Voiculescu” pentru Dezvoltarea României va participa la acest marş, care are loc în cea mai veche staţiune balneară a Europei.

Marşul are ca obiectiv sensibilizarea opiniei publice asupra dispariţiei valorilor culturale şi a mărturiilor istorice ale României, obiectiv ce e în concordanţă cu scopul Fundaţiei “Dan Voiculescu” pentru Dezvoltarea României de promovare şi susţinere a valorilor culturale româneşti.

Printre proiectele derulate de fundaţie în acest scop se numără Tîrgul Tradiţiilor – un proiect anual care îşi propune să aducă în actualitate tradiţiile româneşti, Concertul extraordinar “Matei Bucur Mihaescu – pianist şi compozitor”, dar şi prin programele educaţionale desfăşurate în cadrul Clubului de Excelenţă “Dan Voiculescu”, pentru cei peste 150 de copii talentaţi în diferite domenii de activitate.

×
Subiecte în articol: observator dan