x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriel Dumitraşcu, director în Departamentul pentru Energie, este noul administrator special al Hidroelectrica

Gabriel Dumitraşcu, director în Departamentul pentru Energie, este noul administrator special al Hidroelectrica

de Agerpres    |    28 Feb 2014   •   16:53
Gabriel Dumitraşcu, director în Departamentul pentru Energie, este noul administrator special al Hidroelectrica

Gabriel Dumitraşcu, directorul Direcţiei de Privatizări din cadrul Departamentului pentru Energie, a fost desemnat noul administrator special al Hidroelectrica, în şedinţa de vineri a Adunării Generale a Acţionarilor (AGA), a declarat vineri, Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica.

"Am convocat AGA de astăzi (vineri - n.r.) pentru desemnarea administratorului special, care l-a ales în unanimitate pe domnul Gabriel Dumitraşcu, director în Departamentul pentru Energie. Acesta va avea atribuţii limitate şi va reprezenta interesele acţionarilor în procesul de insolvenţă", a spus Borza.

El a adăugat că aceasta a fost singura decizie a Adunării Generale a Acţionarilor de vineri.

"Nu a fost luată o altă decizie, dar vom analiza activitatea directorilor din companie şi vom lua o decizie săptămâna viitoare dacă vom opera modificări în ceea ce priveşte conducerea companiei", a mai spus Borza.

Curtea de Apel Bucureşti a decis marţi reintrarea în insolvenţă a Hidroelectrica, după ce a admis mai multe contestaţii cu privire la modul în care compania a ieşit din insolvenţă, în luna iunie 2013.

×
Subiecte în articol: hidroelectrica