x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gala inaugurala - Premiile Confidential, la prima editie

Gala inaugurala - Premiile Confidential, la prima editie

05 Aug 2008   •   00:00
Gala inaugurala - Premiile Confidential, la prima editie

Duminica seara, in cadrul emisiunii Confidential de la Antena 2, realizata si prezentata de Oana Turcu si de Cristi Brancu (foto), s-a difuzat decernarea premiilor lunare ale revistei Confidential, gala aflata la prima editie.



Duminică seară, în cadrul emisiunii Confidenţial de la Antena 2, realizată şi prezentată de Oana Turcu şi de Cristi Brancu (foto), s-a difuzat decernarea premiilor lunare ale revistei Confidenţial, gală aflată la prima ediţie.

La festivitatea inaugurală au participat numeroase vedete din televiziune, politică, teatru, sport sau muzică, precum Anca Parghel, Maia Morgenstern, Mircea Geoană, Andreea Raicu, Daniela Popa, Mădălin Voicu, Cristina Rus, Corina Chiriac. Momentul cel mai impresionant a avut-o în prim-plan pe Mihaela Rădulescu, premiată pentru Festivalul de Pirotehnie. Premiul i-a fost acordat chiar de fiul ei, Ayan, în vîrstă de numai 4 anişori, surpriza pusă la cale de cei doi realizatori ai emisiunii fiind un cadou pentru Mihaela Rădulescu, care şi-a aniversat duminică ziua de naştere împreună cu revista Confidenţial.

×
Subiecte în articol: mass-media