x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Galati - Fotbalist impuscat

Galati - Fotbalist impuscat

de Erik Hoosz    |    28 Noi 2005   •   00:00

Mihalache Basalic, in varsta de 22 de ani, fotbalist la clubul Dacia Unirea Braila, a fost adus ieri in stare grava la Spitalul de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" din Galati, dupa ce a fost impuscat in spate cu o arma cu glont.
El a fost adus la spital de catre patru necunoscuti si se afla in afara oricarui pericol. Potrivit purtatorului de cuvant al IJP Galati, Cristina Stoian, cei patru indivizi au refuzat sa se legitimeze si au parasit in graba spitalul.

DISPARUT. "Din primele cercetari a rezultat ca victima, in momentul in care a fost impuscata, coborase dintr-un autoturism BMW condus de Cristian Nicodim, de 26 de ani, din Galati, agent de paza la SC Proteus SRL, care este disparut de la domiciliu", a declarat Cristina Stoian. Politistii au stabilit ca autoturismul apartine lui Iancu Nicodim, tatal conducatorului auto, acesta fiind depistat in municipiul Galati avand luneta masinii sparta si cioburi de sticla pe bancheta din spate. Cercetarile continua pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs incidentul.

×
Subiecte în articol: observator