x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gelozie excesivă: Un român şi-a călcat iubita cu maşina în Germania

Gelozie excesivă: Un român şi-a călcat iubita cu maşina în Germania

09 Aug 2014   •   13:13
Gelozie excesivă: Un român şi-a călcat iubita cu maşina în Germania

Vineri a început în sala de judecată Nr.11 a Tribunalului Ingolstadt procesul în care un cetăţean român de 42 de ani este acuzat că şi-a călcat intenţionat iubita cu maşina. Femeia a fost spitalizată şi a scăpat cu viaţă. Bărbatul a fost arestat şi riscă ani grei de închisoare pentru tentativă de omor şi vătămare corporală gravă. Reîntâlnirea celor doi în sala de judecată s-a lăsat cu lacrimi pe faţa bărbatului. „Nu am vrut să ţi se întâmple asta. Te rog din tot sufletul să mă ierţi”, a strigat bărbatul câtre fosta iubită. Femeia de 36 de ani nu s-a lăsat înduplecată de scuzele sale publice. Cei doi au format un cuplu în 2008. Cinci ani mai târziu au ales să îşi ia copiii şi să plece din România în Germania. Relaţia s-a deteriorat în scurt timp.

Certurile au fost inevitabile şi între cei doi s-a creat un abis, povesteşte femeia în sala de judecată, citată de Augsburger Zeitung. În vacanţa de vară, bărbatul şi-a luat copiii şi s-a întors în România. Femeia a considerat că este momentul potrivit să pună capăt relaţiei. „M-a jignit şi înjurat de prea multe ori. I-am spus prin telefon că ne despărţim. El a continuat să sune, încercând să mă convingă să mă răzgândesc. A continuat să mă ameninţe”, mărturiseşte ea. „Au fost discuţii normale”, susţine el.

Orbit de gelozie

Când s-a întors în Germania, bărbatul nu doar că nu mai avea concubină, dar fusese evacuat de femeie din locuinţa lor comună. Mai mult, ea închiriase locuinţa altcuiva. Proprietarul imobilului s-a lăsat înduplecat de situaţia bărbatului şi l-a primit temporar în locuinţa sa. Mai mult, acesta i-a dat şi maşina sa personală. Lucrurile au scăpat de sub control la data de 6 octombrie 2013. După ce şi-a terminat tura de seară, în jurul orei 23.30, bărbatul se îndrepta spre casă. Întâmplător, instanţa încă nu a putut să stabilească dacă bărbatul o urmărea pe fosta sa iubită, el s-a intersectat cu fosta iubită care se plimba alături de un alt bărbat. Furios, el a apăsat pedala de acceleraţie şi şi-a lovit fosta iubită în plin. Bărbatul care se afla cu fosta sa iubită a reuşit să se ferescă în ultima secundă. Medicii au constatat că fracturile suferite la nivelul bazinului puteau fi cauzatoare de moarte.

Versiuni diametral opuse

Rechizitoriul întocmit de procurori se bazează şi pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în apropriere. Īn imagini se poate observa cum bărbatul părăseşte maşina, se aproprie de femeie şi îi adresează câteva cuvinte. „A venit lângă mine şi mi-a dat cu cheia maşinii în cap. Apoi mi-a strigat: te omor, nenorocito”, susţine femeia. Românul dezminte vehement această ipoteză. Mai mulţi martori susţin că nu a fost o atmosferă agresivă între cei doi după producerea „accidentului”. „Eu nu înţelegeam ce vorbesc ei în română, dar bărbatul a încercat să o ajute pe femeie”, rememorează un martor de origine turcă. „Să te ierte Dumnezeu, căci eu nu te voi ierta niciodată”, i-a strigat femeia fostului iubit. Procesul va continua şi săptămâna viitoare. (I.D)


×