x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Geoană: Când aliații vor cădea de acord că sunt îndeplinite condițiile, Ucraina va adera la Alianță

Geoană: Când aliații vor cădea de acord că sunt îndeplinite condițiile, Ucraina va adera la Alianță

de Redacția Jurnalul    |    24 Aug 2023   •   17:15
Geoană: Când aliații vor cădea de acord că sunt îndeplinite condițiile, Ucraina va adera la Alianță
Sursa foto: Hepta

„Sprijinul nostru este neclintit și puteți conta pe noi să vă fim alături atât cât este necesar”, transmite secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană. El afirmă că Ucraina va adera la Alianță: „Aici este locul vostru”.

„Sărbătoriți Ziua Independenței! Și continuați să luptați neînfricați pentru independența voastră. Președintele Putin a crezut că v-o poate lua, dar nu a reușit. Leadershipul ucrainean, forțele militare și tot poporul ucrainean ați demonstrat o determinare extraordinară, reziliență și curaj, în fiecare zi. Ați inspirat întreaga lume, pe mine și pe toți colegii din NATO. Aici, la NATO, aliații sunt alături de voi în această luptă pentru supraviețuire și libertate. Sprijinul nostru este neclintit și puteți conta pe noi să vă fim alături atât cât este necesar”, transmite Mircea Geoană.

El afirmă că la Summit-ul NATO din iulie, Ucraina a făcut un pas important spre NATO.

„Când aliații vor cădea de acord că sunt îndeplinite condițiile, Ucraina va adera la Alianță. Aici este locul vostru! Astăzi este o zi a mândriei pentru toți ucrainenii, o sărbătoare a independenței față de Uniunea Sovietică. Aștept cu nerăbdare momentul când va fi o sărbătoare a victoriei voastre asupra agresiunii Rusiei și o sărbătoare a libertății voastre permanente. De Ziua Independenței, vă doresc putere și succes în continuare! Slava Ukraini”, încheie Geoană.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: geoană ucraina