x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator George Simion sustine că nu s-a comis niciun act de violenţă când a intrat în Primăria Timişoarei

George Simion sustine că nu s-a comis niciun act de violenţă când a intrat în Primăria Timişoarei

14 Ian 2022   •   20:40
George Simion sustine că nu s-a comis niciun act de violenţă când a intrat în Primăria Timişoarei
Sursa foto: Lucian Alecu

Copreşedinte al AUR, George Simion a declarat vineri că nu s-a comis niciun act de violenţă când a intrat în Primăria Timişoarei, menţionând că nu a fost "vreun poliţist local sau vreo altă autoritate" care să-l întrebe ceva.

"Ce a spus Dominic Fritz (primarul Timişoarei - n.r.) e o minciună sfruntată. Oamenii aceia nu erau aduşi cu autocarul, nu avem nicio legătură cu Noua Dreaptă, care avea un protest la jumate de oră după. (...) Nu s-a comis niciun act de violenţă, noi am intrat în Primăria Timişoarei fără să vină vreun poliţist local sau vreo altă autoritate să ne întrebe ceva. Nici de certificat, nici ce vrem", a precizat Simion presei.

El a mai spus că abia când a ajuns la etajul I al instituţiei, a fost interpelat de o persoană, care nu s-a recomandat şi căreia i-a spus scopul vizitei, acela de a obţine o audienţă pentru o persoană care nu ar fi reuşit să facă acest lucru de o lună şi jumătate.

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz (USR), a anuntat vineri că "o bandă de membri şi simpatizanţi ai AUR, în frunte cu George Simion", au pătruns ilegal în sediul primăriei ''prin forţă fizică'', cu scopul de a crea "haos şi panică în instituţie şi printre timişorenii" care se aflau în sediu.

×
Subiecte în articol: george simion