x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gerard Piqué la X Factor România? În seara asta încep galele live!

Gerard Piqué la X Factor România? În seara asta încep galele live!

24 Noi 2013   •   11:44
Gerard Piqué la X Factor România? În seara asta încep galele live!

După o ultimă ediţie încărcată de emoţii şi lacrimi, deopotrivă de tristeţe si bucurie, X Factor şi-a ales finaliştii. 15 concurenţi, câte cinci din fiecare categorie, au intrat deja în febra pregătirilor galelor live, probabil cea mai mare provocare de pană acum. Imediat cum au păşit în casa X Factor, locul unde îşi vor petrece cel mai mult timp în următoarele săptămâni, cu look-ul complet schimbat, concurenţii super show-ului au avut parte de o surpriză de zile mari când l-au reîntâlnit pe Florin Ristei, băiatul care cu ani în urmă ne încânta cu hitul „Ea este Dana”.

Cu zâmbetul pe buze, aşa cum e mai mereu, deşi a fost greu încercat de viaţă, Florin i-a lăsat pe toţi fără cuvinte în momentul în care şi-a făcut apariţia în casă. Finalistul X Factor seamănă izbitor de mult cu soţul Shakirei, fotbalistul Gerard Pique. Până deseară, la ora 20:00, când telespectatorii îl vor putea urmări pe Florin pe scena X Factor, în cadrul primei gale live, iată aici câteva fotografii cu Florin, după schimbarea de look.
                   
Drumul concurenţilor pentru titlul X Factor şi marele premiu în valoare de 120.000 de euro se scurtează, dar devine mai abrupt.  De duminica aceasta, provocările trec la un alt nivel, iar cei 15 finalişti vor trebui să convinga nu doar juriul, ci şi publicul că locul lor este pe scenă. Alegerea celor 15 nu a fost deloc usoara. Toţi cei care au ajuns până în această etapă sunt foarte bine pregătiţi, aşa că decizia juraţilor-mentori nu va fi deloc una uşoară. Emoţii, tensiuni, răbufniri, dar şi strigăte de bucurie sunt coordonatele primei gale live  X Factor, difuzată duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Seria invitaţilor speciali debutează duminica aceasta cu un super recital Paraziţii.

×