x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali a câştigat în instanţă dreptul de a munci din nou la Academia de Fotbal "Gică Hagi"

Gigi Becali a câştigat în instanţă dreptul de a munci din nou la Academia de Fotbal "Gică Hagi"

de Agerpres    |    17 Iun 2014   •   19:49
Gigi Becali a câştigat în instanţă dreptul de a munci din nou la Academia de Fotbal "Gică Hagi"

Magistraţii Judecătoriei Medgidia au admis, marţi, plângerea formulată de Gigi Becali împotriva hotărârii comisiei de disciplină din cadrul Penitenciarului Poarta Albă şi au dispus anularea sancţiunii disciplinare aplicate acestuia.

Hotărârea judecătorilor este definitivă.

Gigi Becali a contestat în instanţă deciziile luate împotriva sa, luna trecută, de comisia de disciplină din Penitenciarul Poarta Albă, referitor la comportamentul pe care l-a avut în ziua în care a fost eliberat, acesta discutând cu reprezentanţii presei. Sancţiunile au fost aplicate inclusiv din cauza telefonului pe care Becali l-a dat din penitenciar la un post de televiziune, intrând în direct la o emisiune.

Omul de afaceri a contestat ridicarea dreptului de a fi vizitat şi de a primi pachete, precum şi interdicţia de a mai putea munci, până în septembrie, la academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi.

La sfârşitul lunii octombrie 2013, Gigi Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim deschis.

Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării, plus alte şase luni după condamnarea în dosarul 'Valiza' şi în cel cu privire la sechestrarea persoanelor care i-au furat maşina.

×