x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali: "Sunt doar războinicul familiei mele"

Gigi Becali: "Sunt doar războinicul familiei mele"

17 Apr 2009   •   00:00

Instanţa a decis că Gigi Becali să fie eliberat.



Avocaţii lui Gigi Becali au cerut, vineri, eliberarea omului de afaceri pe motiv că trebuie să-şi pregătească campania pentru alegerile europarlamentare.

Omul de afaceri va trebui să se prezinte periodic la Poliţie. Becali a mărturisit că nu şi-ar mai face acum dreptate de unul singur.

Instanţa va redacta hotărârea de eliberare care va fi trimisă Direcţiei de Cercetare Penală. Aici se vor completa alte acte şi Becali va fi pus în libertate.

Gigi Becali şi-a pus la adăpost familia de ochii presei, îndemnându-şi soţia să ia lumină de la o altă biserică decât cea obişnuită pentru a nu fi asaltată de jurnalişti.


Gigi Becali: "Sunt doar războinicul familiei mele"

"Azi dimineaţă a venit duhovnicul meu şi m-am împărtăşit. Vreau doar să mulţumesc tuturor trusturilor de presă care m-au susţinut. Nu doresc nimănui să ajungă aici. Nici celui mai mare dusman", a declarat Gigi Becali, la ieşirea din arest.

Când eşti aici şi suferi sum am suferit eu, faptul că presa ţine cu tine e o alinare, a spus omul de afaceri.

"Când am ajus aici, am spus un singur lucru: eu pot fi umilit. Demnitatea ţine numai de comportamentul omului în anumite situaţii. Întrebaţi-i pe şefii de aici. Au fost uimiţi de cum m-am comportat". "Chiar în ghearele morţii de voi fi, Domnul va fi cu mine. De cine mă voi teme?", spune Becali.

"Azi îmi pierdusem speranţa şi mi-au venit în minte cuvintele lui Iisus: De ce te îndoieşti de Mine, necredinsiosule?".

Gigi Becali mărturiseşte că se simte responsabil pentru Cătălin Smărăndescu şi pentru cei rămaşi în arest "pentru că nu au nicio vină. Nu am ce face. Nu sunt acolo din cauza mea".

După experienţa închisorii, Becali recunoaşte că nu mai e războinicul luminii: "Sunt doar războinicul familiei mele".
antena3.ro



Gheorghiţă Mateuţ: "Nu va avea voie pe stadion"
"Această eliberare presupune, lucrul cel mai important, părăsirea arestului, dar şi controlul judiciar. Asta înseamnă că va avea obligaţia de a nu părăsi teritoriul, încă nu ştiu limita, va trebui să se prezinte la fiecare citaţie, va avea obligaţia de a se prezenta la fiecare solicitare a poliţiştilor sub controlul cărora se află, nu va putea purta nici un fel de armă, nu va avea voie să participe la diverse manifestări sau să intre în contact cu vreuna dintre persoanele vătămate, implicate în proces".


Argăseală: " A fost o explozie de bucurie în vestiar
"Este o veste foarte bună. A fost o explozie de bucurie în vestiar. Moralul este foarte bun la echipă, mai ales că azi am obţinu teri puncte importante".

Ghionea: "Îi dedicăm lui Gigi victoria de la Mediaş! Am muncit mult pentru ea!"

"Am muncit pentru această victorie şi o dedicăm patronului nostru pentru că am auzit că va fi eliberat. Nu aveam convingerea că aşa se va întâmpla, dar speram. A fost eliberat un om, un cetăţean al României ca noi toţi. E normal că lucrurile se vor schimba în bine, dar şi până acum am încercat să ţinem vestiarul aproape şi cât de cât am reuşit",

×
Subiecte în articol: observator becali