x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Google aniversează incidentul OZN de la Roswell (VIDEO)

Google aniversează incidentul OZN de la Roswell (VIDEO)

08 Iul 2013   •   10:41
Google aniversează incidentul OZN de la Roswell (VIDEO)

Google și-a modificat, astăzi, logo-ul pentru a marca cea de-a 66-a aniversare a incidentului OZN de la Roswell. Logo-ul interactiv prezintă un extraterestru care aterizează pe Pământ la bordul unui OZN. Acesta poate fi direcționat spre ferma de la Roswell, cu ajutorul cursorului, pentru a recupera elementele componente ale OZN-ului, iar apoi părăsește Pământul.

Pe 8 iulie 1947, Roswell Army Air Field, biroul de informaţii publice din Roswell, a emis un comunicat de presă în care a precizat că personalul din compania 509th Bomb Group a recuperat o farfurie zburătoare prăbuşită în apropiere de o fermă din Roswell, ceea ce a mărit interesul presei pentru acest subiect.

În incidentul OZN de la Roswell se presupune că s-au recuperat resturi extraterestre, inclusiv cadavre extraterestre, de la un obiect neidentificat care s-a prăbuşit în apropiere de Roswell, statul New Mexico, SUA. De la sfârşitul anilor 1970, incidentul a fost subiectul unor controverse intense şi al unor teorii ale conspiraţiei cu privire la natura reală a obiectului care s-a prăbuşit, conform Wikipedia.

×