x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gorila Elenei Udrea de la Nana a furat cu tirurile fierul de la CEO

Gorila Elenei Udrea de la Nana a furat cu tirurile fierul de la CEO

de Gabriela Mladin    |    08 Mai 2014   •   17:13
Gorila Elenei Udrea de la Nana a furat cu tirurile fierul de la CEO

Ştefan Fileaţă, agresorul bătrânei de la Nana, care o însoţea pe Elena Udrea în localitate, a fost arestat în Târgu-Jiu sub acuzaţia de complicitate la delapidare. El a stat trei luni în arest preventiv şi eliberat sub control judiciar de către magistraţii Judecătoriei Târgu-Jiu. Fileaţă este acuzat că a furat peste 40 de tone de fier vechi de la o carieră de cărbune din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

“Gorila” Elenei Udrea de la Nana, Fane Fileaţă este un client vechi al Poliţiei. El a fost arestat în luna ianuarie a acestui an sub acuzaţia de complicitate la delapidare, furt calificat şi fals intelectual. Poliţiştii din Gorj i-au întocmit dosar penal, după ce tirurile societăţii lui Fireaţă au fost oprite în trafic, anchetatorii stabilind că în acestea se află furată cantitatea de 41 de tone de fier vechi. Pe parcursul cercetărilor, s-a aflat că Fane Fileaţă era pe mână cu şeful de carieră de la Pinoasa, Marin Vătuiu, şi el membru PDL, iar furturile se făceau cu complicitatea acestuia.

Judecătorii l-au eliberat
Procurorii din Târgu-Jiu au cerut arestarea preventivă a lui Fileaţă în luna ianuarie, propunere acceptată de judecători, mai ales că acesta era recidivist. Trei luni mai târziu, Fileaţă a fost pus în libertate de judecătorii din Târgu-Jiu, sub control judiciar. Dosarul, însă, în care acesta este pus sub acuzare se află pe rolul Judecătoriei Târgu-Jiu şi are termen pe 14 mai.

Ştefan Fileaţă a agresat, miercuri seara, o femeie care intenţiona să-i ceară explicaţii Elenei Udrea în privinţa terenurilor de la Nana. Ea a fost trântită la pământ de Fileaţă care îi asigura protecţia fostului ministru al Dezvoltării.

×