x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gsp TV implineste un an

Gsp TV implineste un an

24 Iul 2009   •   00:00
Gsp TV implineste un an

Televiziunea de sport a INTACT Media Group implineste, sambata, pe 25 iulie, un an de la prima transmisie, ocazie cu care va oferi telespectatorilor sai un eveniment fotbalistic, The Wembley Cup.

Desi este la prima editie, competitia se anunta deja captivanta atat pentru echipele implicate cat si pentru fanii acestora: Barcelona, Celtic, Al Ahly si Tottenham sunt echipele care vor sustine meciuri pe faimosul stadion Wembley. Meciurile vor avea loc astfel: vineri, 24 iulie, Celtic - Al Ahly, DE LA 19:15,SI Tottenham - Barcelona  de la 22:00. Duminica, 26 iulie, Barcelona va juca cu Al Ahly de la 15:15, iar Tottenham cu Celtic, de la 18:00.

"Orice moment aniversar, presupune, in afara de sarbatoare si un bilant", declara Dan Matiescu, director general ANTENA 1. "Un motiv de satisfactie ar fi ca nu am facut promisiuni pe care sa nu le onoram. Avem o echipa de profesionisti, oameni cu experienta in domeniul sportiv, care, asa cum este firesc, sunt autori ai unor emisiuni de calitate. Ca este asa, ne-au confirmat-o de nenumarate ori audientele si pozitionarea pe primele locuri in topul audientelor si le multumim telespectatorilor pentru ca ne aleg pe noi. Suntem, totodata, autorii unui record in materie de televiziune in Romania: am transmis în direct şase  dintre cele nouă partide din ultima etapă a Ligii 1, toate de la aceeaşi oră. Acest lucru a fost posibil datorită unor desfăşurări de forţe impresionante. Din punct de vedere tehnic, carele de reportaj au transmis simultan semnalul din cele şase  locaţii, cu difuzare pe patru  canale! La acest proiect au lucrat 6 regizori, 6 producători şi alte 6 echipe de filmare independente, formate din reporteri şi cameramani", mai spune Dan Matiescu.

In ceea ce priveste audientele, sute de mii de telespectatori din mediul urban au urmarit, in acest an, meciurile din Liga 1 (vezi tabel). In topul celor mai vizionate partide se afla FC Timisoara - Unirea Urziceni, meci transmis alternativ cu Dinamo - Brasov. În medie, partida a fost vizionata, in medie, de 632 000 de romani. 

Audienţe GSPTV

0-97852-untitled1.jpg


×
Subiecte în articol: mass-media