x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Harghita: O bătrână a ajuns la spital după ce un şofer a intrat cu maşina în zidul casei sale

Harghita: O bătrână a ajuns la spital după ce un şofer a intrat cu maşina în zidul casei sale

de Agerpres    |    14 Dec 2014   •   10:14

O bătrână de 78 de ani, din Miercurea Ciuc, imobilizată în pat, a ajuns la spital sâmbătă seară după ce un şofer a intrat cu maşina de teren în zidul casei sale, iar mai multe cărămizi au căzut peste ea şi au rănit-o.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că, potrivit primelor cercetări, un bărbat de 30 de ani din Miercurea Ciuc conducea un autoturism pe strada Izvoarelor şi, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în peretele unui imobil.

Proprietara casei, o femeie de 78 de ani, a fost transportată la spital, acuzând dureri după ce cărămizi din zid au căzut peste ea. În aceeaşi cameră se afla fiul femeii, care a povestit că s-a trezit cu maşina în casă în timp ce se uitau la televizor.

"Mama era în pat, eu mâncam şi mă uitam la televizor şi deodată am auzit o bufnitură şi am văzut cărămizile căzând pe mama. Am luat cărămizile de pe ea şi apoi a venit salvarea şi a dus-o la spital. Maşina era un Mitsubishi 4x4, iar unul dintre cei care erau în maşină a fugit", a spus fiul femeii.

Şoferul a refuzat să fie testat cu etilotestul şi să se supună recoltării de probe biologice. El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi pentru refuzul recoltării de probe biologice.

×