Duminică, în prima zi de Paşte, la „Dincolo de aparenţe”, de la ora 13.00, telespectatorii Antenei Stars sunt invitaţi să urmărească un interviu savuros despre mâncare, viaţă, dragoste şi familie cu simpaticul jurat al show-ului „Junior Chef”, Horia Vîrlan.
Simpaticul bucătar îi povesteşte Florentinei Fântânaru despre perioada din armată în care care gătea la cazan, pentru toată unitatea şi despre proiectul lui de viitor, acela de a lansa o carte de bucate. Ca şi inspiraţie, Horia a păstrat cu sfinţenie caietele de reţete moştenite de la mama şi bunicile lui. „De mic mi-a plăcut să mă învârt pe lângă bucătărie. Când aveam doi ani, am luat din dulapul de jos două capace şi pocneam aşa din ele, făcem o gălăgie, dar mama nu m-a auzit. În jurul meu era numai email, căzuse tot de pe capace, dar eu am fost foarte fericit”, declară bucătarul.
Tot o amintire deosebită este şi perioada în care a renunţat la facultate, din dragoste, spre dezamăgirea tatălui sau: „Avem gărgăuni în cap şi am renunţat la facultate. Bine, după aia mi-a trecut, că
Ca o curiozitate, Florentina l-a întrebat pe Horia dacă în familia lui soţia găteşte: „Prefer să mă lase pe mine să fac mâncare pentru că dacă face şi nu-mi place, eu comentez. Bine, eu comentez şi ce fac eu, şi pe mine mă cert”, spune, cu umor, Horia.
Care este meniul pe care juratul de la „Junior Chef” îl pregăteşte de Paşte, dar şi răspunsul la întrebarea dacă s-a îndrăgostit vreodată în bucătărie, telespectatorii le vor afla duminică, de la ora 13.00, la „Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.