x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscop, 21 februarie: Pe unii, dragostea îi arde la buzunar

Horoscop, 21 februarie: Pe unii, dragostea îi arde la buzunar

21 Feb 2018   •   07:56
Horoscop, 21 februarie: Pe unii, dragostea îi arde la buzunar

Dragostea îi arde la buzunar pe aceşti nativi, care ar putea să dea de mai multe probleme atât cât sunt cu capul în nori.  Atenţie, ei sunt cei care întâlnesc pe cine nu trebuie! Află ce-ţi rezervă şi ţie astrele.

 

Peştii vor avea parte de multă agitaţie acasă. Se pregăteste o reuniune de familie şi toată lumea vrea să iasă cât mai bine această întâlnire.

Berbecii sunt dornici să facă ceva ce îi amuza extrem de mult în trecut. Drept urmare, îşi vor lua familia şi vor pleca într-un loc special.

Taurii au un potenţial mai mare decât credeau şi cineva o să observe asta. Aşadar, se pot aştepta la câteva provocări din partea unei persoane importante.

Pentru Gemeni se ivesc noi oportunităţi pentru colaborări profesionale pe care ar trebui să le analizeze în cel mai serios mod posibil.

Dragi Raci, acordaţi mai multă atenţie vieţii voastre sociale. Ieşiţi în oraş sau vă întâlniţi cu prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de ceva timp.

Depăşiţi-vă limitele, nativi Leu! Nu faceţi doar ceea ce ştiţi. Nu vă temeţi de nou, pentru că ceea ce o să descoperiţi ar putea să vă uimească.

Fecioarele au şansa de a se îndrăgosti în această săptămână, cu toate că pe prim plan se află viaţa profesională şi toată lumea o ştie. Însă romantismul acestor nativi îi va consta cam scump, la propriu.

Balanţele îşi vor rezerva ziua de astăzi pentru relaxare şi linişte. Îşi vor face timp pentru familie sau pentru prietenii de la care este posibil să primească o veste bună.

Lipsa timpului îi va pune pe Scorpioni într-o situaţie neplăcută, pentru că nu reuşesc să ajungă la o întâlnire importantă. Indicat ar fi să încercaţi să vă organizaţi puţin mai bine, dragi Scorpioni.

Simţul umorului îi va ajuta pe Săgetători să depăşească cu brio o situaţie care pare tensionată şi de care se tem.

Astăzi Capricornii vor scoate la iveală latura lor romantică. Pun la punct o surpriză pentru partenerul de viaţă şi au nevoie de complici.

Iar Vărsătorii vor avea parte de o zi liniştită şi nimic nu îi va face să iasă din ritmul acesta. Ba mai mult, lucrurile merg bine şi acasă. Partenerul de viaţă se poartă ciudat, însă într-un sens bun.

×
Subiecte în articol: horoscop dragoste pesti berbec varsatori