x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator HOROSCOP PAȘTE 2018. Ce nu este recomandat să faceți de Paște

HOROSCOP PAȘTE 2018. Ce nu este recomandat să faceți de Paște

07 Apr 2018   •   11:28
HOROSCOP PAȘTE 2018. Ce nu este recomandat să faceți de Paște

HOROSCOP PAȘTE 2018 Sa nu rascolim trecutul, sa nu ne lasam antrenati in discutii despre situatii si fapte din trecut. Mercur retrograd in Berbec spune ca nu se rezolva nimic prin acest tip de discutii. Da, putem avea satisfactia ca am pus pe cineva la punct, ca ne-am varsat oful. Dar nu se rezolva nimic prin asta. Mai mult, o cearta cu Mercur retrograd va rostogoli un bugare din ce in ce mai mare. Iar la final nu ne vom mai recunoaste nici vorbele nici logica mesajului. In plus, replicile vor fi din ce in ce mai razboinice, atatand spiritul combativ si nevrozele. Isus-ul din inima fiecaruia va fi numai bun de rastignit. Fiecare vorba, chiar si adevarata, chiar si in propria aparare dar rostita cu naduf, va mai bate un cui in cruce, scrie Camelia Pătrășcanu, pe Horoscop TV.

Apoi, sa nu ne alimentam fricile sau dezgustul ori dezaprobarea inainte de Paste, la gandul ca ne-ar putea astepta aceleasi discutii sau false amabilitati care mascheaza vechi ranchiune. Sa nu recream atmosfera tensionata din familie prin proiectarea unor scenarii negative. Pentru ca fricile noastre nu fac decat sa mentina conflictele si sa alimenteze atitudinile ostile.

Asadar, sa fim constienti ca este foarte posibil sa se repete scene neplacute din trecut si e bine sa ne compunem o stare sufleteasca impaciuitoare, iertatoare. In plus, sa avem grija sa nu fim prinsi pe picior gresit – jignibili, suparabili, suprasensibili. In fond, stim jocul! Mai mult, putem contrapune o stare de spirit mai elevata, de toleranta, intelegere, constiinta inalta, intuitia cauzelor, citirea sufletului si a caracterului mic ce, langa un defect comportamental, indica clar o rana, o lipsa, o durere.

Daca unii au gand de impacare si vin cu scuze ori justificari, e recomandabil sa ii ascultam in timp ce le privim inima. Sigur vom descoperi in spatele cuvintelor poate un interes, poate rusine, poate regret sau zvacul unei constiinte.

Ascultarea si acceptarea nu ne fac prosti de buni in ochii celuilalt, ci de-a dreptul intelepti si ghizi spirituali, pentru ca vazandu-i inima, ii activam licarul de lumina.
Si mai putem face ceva. Putem veni cu comportamente si atitudini practice si corectoare. In loc de lamentari sau defensiva agresiva mai bine ne adaptam comportamentul si alegem acele cuvinte si gesturi care dezamorseaza, abat atentia si mai ales destind atmosfera. Umorul este o pilula buna in orice boala. Daca il aveti din nastere sunteti salvati. Daca nu, inspirati-va din site-urile cu bancuri. Gasiti motive de apreciere la ceilalti, punctati partea plina a paharului. Nu va mai straduiti sa va disculpati sau sa dati replica.

Sursa Antena 3

×
Subiecte în articol: Camelia Patrascanu horoscop