x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Hunedoara: Un adolescent de 17 ani s-a înecat într-o baltă de la marginea municipiului Orăştie

Hunedoara: Un adolescent de 17 ani s-a înecat într-o baltă de la marginea municipiului Orăştie

13 Iun 2019   •   20:25
Hunedoara: Un adolescent de 17 ani s-a înecat într-o baltă de la marginea municipiului Orăştie

Un adolescent de 17 ani s-a înecat joi după-amiază într-o baltă de la periferia municipiului Orăştie, după ce a sărit în apă pentru a se răcori, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

După ce a dispărut în apă, prietenii şi cunoscuţii băiatului au sărit după el, însă nu au reuşit să-l găsească, motiv pentru care au anunţat autorităţile.

"Pompierii militari au deplasat o barcă la locul intervenţiei şi au început operaţiunile de descoperire şi aducere la mal a tânărului. Apa foarte tulbure a bălţii a îngreunat misiunea de căutare, însă, după câteva minute de sondare a fundului bălţii cu o cange şi o ancoră, pompierii au reuşit localizarea tânărului şi scoaterea lui la suprafaţă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Medicii de pe ambulanţa sosită la faţa locului au început procedura de resuscitare a băiatului, însă, într-un final, au fost nevoiţi să-l declare decedat.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: orastie adolescent inecat