x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator În direct, senzaţional, exclusiv! - Dan Diaconescu în tomberon • video

În direct, senzaţional, exclusiv! - Dan Diaconescu în tomberon • video

12 Ian 2009   •   00:00
În direct, senzaţional, exclusiv! - Dan Diaconescu în tomberon • video

Intr-un moment mai mult sau mai putin regizat, OTV-ul era sa fie aruncat la gunoi, prin reprezentantul sau, in direct si senzational, Dan Diaconescu.  



In plina zi, cu putin timp in urma, acum 2500 de ani, Diogene isi parasea butoiul, si pornea prin cetate, cu lampa aprinsa in mana, in căutarea unui om. Neavand nici cinismul celui pomenit mai sus si nici dorinta de identificare cu acesta a lui Machedon, plictisiti de oameni, seara de seara, pornim pe calea telecomenzii, in cautarea unui post tv. Si cum cutia de sticla, cea cu imagini miscatoare, a devenit cutia cu maimute era sa sfarsim in tomberon, alaturi de Dan Diaconescu.

Eclipsand criza financiara, criza energetica, si evident criza de identitate, confruntarea OTV a "ciumacilor" a nascut o alta disparitie dupa cea a Elodiei, cea a Magdei. 

In spatele evidentelor concrete, lupta dintre Tolea si Diaconescu depaseste nuanta unei lupte pline de bestialitate, ea este un demers jurnalistic, o confruntare de idei. Marturie in acest sens sta declaratia lui Tolea in motivarea incercarii sale de a-l arunca la cos pe Diaconescu: "Am vrut sa va arat care e televiziunea voastra si de unde vorbiti!".  Buzele lui Diaconescu, au murmurat intrebarea existentiala: "De unde o fi luat tomberonul?".

Pana cand plangerea inaintata politiei va fi solutionata, toti cei prezenti in garsoniera studioului, precum si cei care au intervenit telefonic au plans amarnic pe umerii telespectatorilor...

×
Subiecte în articol: mass-media