x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Idee de afacere pe seama elevilor care dau bac-ul în 2014: Site de fiţuici

Idee de afacere pe seama elevilor care dau bac-ul în 2014: Site de fiţuici

27 Mar 2014   •   08:34
Idee de afacere pe seama elevilor care dau bac-ul în 2014: Site de fiţuici

BACALAUREAT 2014: Elevii de liceu au intrat pe ultimă sută de metri cu pregătirile pentru BAC 2014. Pentru cei mai mulţi dintre ei, emoţiile sunt la cote maxime, iar acest lucru nu mai miră pe nimeni, judecând numai după rezultatele extrem de proaste pe care le-au obţinut la simularea examenului de bacalaureat 2014.

BACALAUREAT 2014: Mercurialul meditaţiilor de pe Internet

Cu lecţiile învăţate sau nu, liceeni vor încerca, şi în acest an, să se descurce la examen apelând la metode mai puţin ortodoxe: fiţuici şi gadget-uri ajutătoare.

BACALAUREAT 2014: Meditaţii gratuite pentru elevi

BACALAUREAT 2014: Examenul reprezintă un prag destul de important în viaţa oricărui elev. De promovarea acestui examen al maturtităţii depinde apoi pregătirea lui pentru o viitoare carieră profesională. Teoretic, aşa ar trebui să stea lucrurile, însă descurajaţi de lipsa locurilor de muncă şi de rata crescută a şomajului în rândul absolvenţilor cu studii superioare, puţini tineri mai tratează cu seriozitate examenul de bacalaureat. Dovadă stau şi rezultatele dezastruoase de la ultimele sesiuni al bacalaureatului: 56,4% în 2013, 44,4% în 2012, 45,7% în 2011.

VEZI ŞI: Cea mai tare METODĂ de COPIAT, 100% SIGURĂ: Un student îşi păcăleşte profesorul în timpul unui examen

În vreme ce unii elevii încep din timp pregătirea pentru examenul maturităţii, alţii se bazează mai puţin pe forţele proprii şi apelează la "sursele de inspiraţie". Fiţuica este una dintre metodele clasice de copiat, care nu numai că nu a dispărut odată cu apariţia gadget-urilor, din contră, ea fiind mult îmbunătăţită. Aşa se face că pe internet a apărut un site dedicat fiţuicilor "profesioniste".

Află mai multe detalii despre site-ul cu fiţuici pentru bacalaureat pe RomâniaTV.net.

×