x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Igaş: Incidentul de la Craiova, un gest regretabil

Igaş: Incidentul de la Craiova, un gest regretabil

13 Apr 2011   •   11:56
Igaş: Incidentul de la Craiova, un gest regretabil

160931-.jpgMinistrul de Interne, Traian Igaş, a comentat tragedia petrecută miercuri la Craiova, unde un fost poliţist şi-a împuşcat fosta soţie şi fiica şi apoi s-a sinucis. Oficialul a clasificat drept „regretabil” gestul fostului şef al Serviciului de Arme şi Muniţii din Dolj.

„Este un gest regretabil ceea ce s-a întâmplat astăzi la Craiova. Acest personaj nu mai face parte din structurile noastre de aproximativ trei ani de zile”, a declarat Traian Igaş.

"Testările psihologice s-au făcut şi se fac în continuare. Eu aş vrea să urmăriţi cu aceeaşi atenţie şi acţiunile de succes ale Poliţiei Române. Şi cred că dacă veţi urmări cu foarte mare atenţie, chiar azi, veţi putea vedea ce acţiuni desfăşurăm şi vom desfăşura în nordul ţării", a mai spus ministrul Administraţiei şi Internelor.

Directorul AJVPS Dolj, Nelu Gruia, şi-a împuşcat, în această dimineaţă, fosta soţie şi fiica, după care a încercat să se sinucidă. Tragedia s-ar fi produs în urma unor certuri în familie. Fosta soţie a lui Nelu Gruia, Carmen Gruia, care era profesoară la o şcoală din Craiova, a murit pe loc.

Nelu Gruia, în vârstă de 55 de ani, fost şef al Serviciului de Arme şi Muniţii din IPJ Dolj în perioada 2006 - 2009, a murit, ulterior, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. (V.M.)

×
Subiecte în articol: observator traian igas