x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ilie Vonica A MURIT. Cel mai bogat om din Sibiu s-a sinucis, sărind de la etajul superior al locuinţei sale

Ilie Vonica A MURIT. Cel mai bogat om din Sibiu s-a sinucis, sărind de la etajul superior al locuinţei sale

03 Iun 2014   •   13:31
Ilie Vonica A MURIT. Cel mai bogat om din Sibiu s-a sinucis, sărind de la etajul superior al locuinţei sale
UPDATE: Ilie Vonica a murit la spital, informează surse apropiate familiei, citate de Antena 3. Rănile suferite de acesta ar fi fost prea grave (ruptură de aortă) ca medicii să mai poată face ceva.

Cel mai bogat sibian, Ilie Vonica, este în sala de operație la această oră, unde a fost adus după ce a încercat să se sinucidă. Ilie Vonica s-ar fi aruncat de la ultimul etaj al casei sale, starea acestuia fiind gravă.

Ilie Vonica este un apropiat al lui Klaus Iohannis, iar la arestarea Danielei Vonica, administratorul lantului de farmacii Polisano, Iohannis a spus: "Acest caz nu-mi convine".

Daniela Ioana Vonica, soţia lui Ilie Vonica, coproprietara a afacerii Polisano, a fost arestată în dosarul reţetelor false. Soţii Vonica sunt consideraţi cei mai bogaţi oameni de afaceri din Sibiu, cu o avere estimată la circa 130 de milioane de euro. Polisano cuprinde mai multe centre medicale şi spitale, precum şi o reţea de farmacii manageriate de Daniela Vonica.Dosarul deschis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti cercetează fraude masive cu medicamente anticancerigene decontate  pe baza unor reţete false. In această cauză sunt arestate şi trei doctoriţe de la Spitalul Oncologic Fundeni.

×