x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ei sunt suspecții în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Imagini exclusive de pe camerele de supraveghere. Un martor cheie este interogat de poliție

Ei sunt suspecții în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Imagini exclusive de pe camerele de supraveghere. Un martor cheie este interogat de poliție

de Redacția Jurnalul    |    16 Noi 2023   •   09:00
Ei sunt suspecții în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Imagini exclusive de pe camerele de supraveghere. Un martor cheie este interogat de poliție
Sursa foto: Observatornews.ro

Antena 3 CNN a obținut în exclusivitate primele imagini cu suspecții în cazul uciderii afaceristului din Sibiu.

Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere cu o zi înainte de atacul din vila omului de afaceri. În imagini apare martorul-cheie care ar fi încercat să intermedieze vânzarea ceasurilor furate de la afacerist.

Se pare că, înainte de atac, agresorii ar fi stat ascunși mai multe zile într-o casă nelocuită, aflată vis-a-vis de cea în care locuia omul de afaceri, timp în care au studiat obiceiurile familiei. 

Suspecții ar fi intrat în locuința milionarului prin garaj, după ce au traversat strada pe jos din casa nelocuită, au declarat anchetatorii după analiza imaginilor filmate de camerele de supraveghere din zonă.  

Ce s-ar fi întâmplat în noaptea crimei 

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Antena 3 CNN că agresorii i-ar fi acoperit fața Adrian Kreiner cu o pernă și i-ar fi legat mâinile. Ulterior, milionarul ar fi fost bătut cu cruzime și, în cele din urmă, asfixiat cu un covor. Fără aer, victima a intrat în stop cardiorespirator. 

De fapt, pe certificatul de deces al omului de afaceri, legiștii au scris că asfixia a fost cauza morții. 

Adrian Kreiner a murit la Spitalul Județean din Sibiu, unde fusese adus în comă profundă. 

Potrivit observatornews.ro,  un martor-cheie, infractor de meserie, a ajuns la audieri şi poliţiştii l-au dus la cercetări în teren. Conform surselor Observator, individul, care ar fi încercat să intermedieze vânzarea ceasurilor furate de la milionar, le-ar fi mărturisit poliţiştilor filmul atacului în stil mafiot în schimbul unei pedepse mai blânde. În plus, mostre ADN ale unui suspect au fost descoperite în casa lui Adrian Kreiner. 

Cine este martorul-cheie în cazul asasinatului omului de afaceri Adrian Kreiner

Flancat de poliţişti, dar neîncătuşat, ci cu mâinile în buzunare, martorul-cheie în dosarul morţii lui Adrian Kreiner a ajuns seara trecută în apartamentul acestuia. Anchetatorii au percheziţionat fiecare colţ al locuinţei în care bărbatul de 37 de ani i-ar fi cazat, potrivit surselor Observator, pe doi dintre ucigaşii omului de afaceri din Sibiu.

Individul ar fi încercat să ajute şi la vânzarea ceasurilor furate, în valoare de 200.000 de euro. Cel mai probabil, acestea ar urma să ajungă pe piaţa neagră din Vestul Europei, dacă anchetatorii nu reuşesc să le ia urma.

Cei trei asasini ar fi români şi cu numeroase antecedente penale în străinătate, potrivit surselor Observator. Anchetatorii nu exclud varianta ca criminalii să fi reuşit deja să părăsească ţara. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

suspecti

×
Subiecte în articol: suspecti crima Adrian Kreiner