x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Imagini spectaculoase: Nava-școală Mircea a tranzitat, pentru al doilea an consecutiv, canalul Corint

Imagini spectaculoase: Nava-școală Mircea a tranzitat, pentru al doilea an consecutiv, canalul Corint

de Redacția Jurnalul    |    08 Iul 2024   •   00:20
Imagini spectaculoase: Nava-școală Mircea a tranzitat, pentru al doilea an consecutiv, canalul Corint

La câteva ore după plecarea din portul Pireu, nava-școală “Mircea” a tranzitat, pentru al doilea an consecutiv, canalul Corint, care leagă Marea Egee de Marea Ionică. mApN publică o filmare spectaculoasă. A plouat torențial cu descărcări electrice, cu vizibilitate redusă și vânt.

„Nava-școală Mircea din nou, în Corint. În după-amiaza zilei de 4 iulie, la câteva ore după plecarea din portul Pireu, nava-școală “Mircea” a tranzitat, pentru al doilea an consecutiv, canalul Corint, care leagă Marea Egee de Marea Ionică.
Temperaturile caniculare din ultimele zile nu prevesteau “ruperea de nori” ce avea să facă tranzitarea canalului o manevră pe cât de dificilă, pe atât de spectaculoasă. A plouat torențial cu descărcări electrice, vizibilitatea redusă și vântul făcând sarcina piloților din canalul Corint și a echipajului velierului una plină de provocări”, transmite MApN.

„Mircea” își continuă marșul de instrucție - cap compas Livorno, Italia, unde va acosta pe data de 10 iulie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Bricul Mircea canalul Corint