x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Împuşcături în cartierul Militari

Împuşcături în cartierul Militari

02 Mar 2011   •   21:48

Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, miercuri seară, în cartierul bucureştean Militari, ân încercarea de a opri mai mulţi suspecţi.

Diana Sarca, comisar şef la Poliţia Capitalei, a declarat, pentru Mediafax, că un echipaj al Secţiei 25 din cartierul Drumul Taberei a observat un autoturism înmatriculat în străinătate şi că, în momentul în care poliţiştii au încercat identificarea ocupanţilor autovehicului, acesta a demarat în trombă, trecând pe culoarea roşie la mai multe semafoare.

Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii, în cartierele Drumul Taberei şi Militari, iar la un moment dat, pe strada Mărgelelor, unul dinte ocupanţii autovehicului a ieşit pe geam şi a început să tragă cu o armă. A fost momentul în care poliţiştii au tras opt focuri de avertisment în plan vertical şi alte două spre cauciucurile maşinii urmărite.

Cămaşa unui glonţ a rămas în vitrina unei case de pariuri sportive, iar un fragment de proiectil s-a oprit în geaca unui bărbat care se afla în respectivul local, fără ca acesta să fie rănit.



×
Subiecte în articol: politie impuscaturi