x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator În legătură cu anunţul!

În legătură cu anunţul!

de Luiza Moldovan    |    30 Apr 2014   •   16:50

LA VIE EN MOV
Subsemnata Moldovan Luiza, cu domiciliul în…, stare civilă… CNP… C.I. seria… nr… în legătură cu anunţul dumneavoastră, deci solicit angajare la atelierul de croitorie care aţi dat anunţ pe feisbuc şi au răspuns mulţi, dar zic să răspund şi eu, căci am talent la cusut şi pot să demonstrez. Dragă doamna Bianca, am auzit şi am citit anunţul dumneavoastră de pe cunoscutul sait de socializare şi răspund şi eu solicitării dumneavoastră, deoarece eu lucrez ca Auto la stat şi mi-ar trebui o sursă de venit. Eu consider că sunteţi o doamnă, chiar dacă toată lumea nici nu vă suferă şi zice că sunteţi pe interes, eu habar n-am şi nici nu mă interesează de fapt dacă sunteţi, cine sunteţi şi de ce.

Doar ştiu că sunteţi o doamnă care aveţi mare nevoie de îmbrăcăminte, deoarece apăreţi, săraca de dumneavoastră, mai mult goală decât plină… ăăă… pardon, mai mult goală decât îmbrăcată. Să zic… mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată şi atunci normal că-mi pun problema că aveţi nevoie de o croitoreasă cu experienţă aşa ca mine ca să vă facă nişte hăinuţe mai de Doamne ajută, că prea sunteţi aşa despuiată, zău! Da’ nu vă puneţi problema că puteţi să răciţi la ovale? Pe urmă faceţi copii direct răciţi, ce Dumnezeului? 

Deci, doamna Bianca, în legătură cu anunţul de croitorese, trebuie să mai menţionez experienţa mea colosală, care am cusut şi am tot cusut “până m’a luat dracu’”, vorba lu’ Cocoşilă din Moromeţii. Vă jur că sunt foarte urâtă şi nu vă fac concurenţă, sunt grasă, am celulită şi mă-mbrac gros deoarece am o sensibilitate. Nu cânt, nu dansez, nu masez, nu muşc, nu fumez, nu înjur de morţi şi nici de părinţi, care mama e sacră. (Adică sfântă, ca să ştiţi şi dumneavoastră!)

Îmi depun alăturat nişte poze ca să vedeţi cam ce mă duce capu’ şi las la aprecierea dumneavoastră dacă merit să intru în compania dumneavoastră, sau nu. Adică vreau să spun, în atelierul dumneavoastră de croitorie, care aveţi dumneavoastră ac pentru cojocul oricui, nu??? Hă-hă-hă-hă-hă-hă, cum ar râde domnul Gigi Becali dac-ar râde.

În rest, vă asigur că sunteţi cea mai tare şi nu vă lăsaţi! Sunteţi frumoasă şi perfectă, aveţi tot drumul înainte şi sunaţi-mă pe mine. Deoarece sunt un amărât de bugetar, care ne-a făcut liposucţie la buget, îmi doresc să mă angajaţi pe mine deoarece sunteţi foarte frumoasă şi vă iubesc şi niciodată nu v-am bârfit în sufrageria mea, nici cu soţu’, nici cu prietenele, cu nimeni-nimeni. La mulţi ani pe anu’ ăsta, că nu ne-am văzut!


×
Subiecte în articol: la vie en mov