x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator În weekend începe programul "Litoralul pentru toți"

În weekend începe programul "Litoralul pentru toți"

18 Mai 2021   •   09:51
În weekend începe programul "Litoralul pentru toți"

Programul "Litoralul pentru toți", se desfășoară în perioada 21 mai – 20 iunie 2021, iar tarifele pornesc de la 40 de lei pe noapte, anunță Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

 

Până în prezent, 54 de hoteluri au confirmat că vor participa la programul ”Litoralul pentru toți”, punând la dispoziţia turiştilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare.

Hotelurile sunt de 2, 3 sau 4 stele și se află în Mamaia, Mamaia Nord, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești, Neptun-Olimp, Jupiter, Venus, Saturn și Mangalia, iar o listă completă se găsește pe litoralulromânesc.ro, dar rezervările se pot face și la agențiile de turism sau direct la hotel.

Tarife cu până la 65% mai mici

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toți” sunt cu până la 65% mai mici față de cele din vârf de sezon.

Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei, cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziționat la un hotel de 3 stele din stațiunea Neptun si costă 80 lei/noapte pentru 2 persoane.

La polul opus, se află stațiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele 2 persoane vor plati pentru un sejur de minim 5 nopți, care include cazare cu servicii de masa ultra all-inclusive, 520 lei/ noapte.

Turiștii care vor să se cazeze în stațiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru 2 persoane, pachete de minim 4 nopți.

La fel ca în anii trecuți, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță de către cei care nu le-au consumat încă.

 

×
Subiecte în articol: litoralul pentru toti