x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incident șocant în Capitală! Un bărbat și-a incendiat soția, după ce i-a spus că-l părăsește

Incident șocant în Capitală! Un bărbat și-a incendiat soția, după ce i-a spus că-l părăsește

de Redacția Jurnalul    |    14 Feb 2024   •   19:54
Incident șocant în Capitală! Un bărbat și-a incendiat soția, după ce i-a spus că-l părăsește

Un bărbat în vârstă de 60 de ani ar fi aruncat atât asupra sa, cât și asupra soție o substanță inflamabilă, după care ar fi aprins o sursă de foc. Mama femeii a suferit și ea arsuri. Focul a fost stins și cu sprijinul unui vecin.

„La data de 14 februarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 16.45, prin sistem 112, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 5, trei persoane ar fi fost incendiate”, potrivit unui comunicat de presă al Poliției Capitalei.

Potrivit sursei citate, din primele cercetări, s-a stabilit că, în urma unor divergențe verbale, bărbatul în vârstă de 60 de ani ar fi aruncat atât asupra sa, cât și asupra fostei concubine o substanță inflamabilă, după care ar fi aprins o sursă de foc. Ulterior, mama femeii a suferit, de asemenea, arsuri la nivelul corpului, în timp ce a intervenit pentru a stinge incendiul. Focul a fost stins și cu sprijinul unui vecin.

Toate cele trei persoane au fost evaluate medical de către echipajele de prim ajutor, ulterior fiind transportate la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiere persoane